Tizenheten vesztették életüket a szerencsétlenségben

Tizenhét ember meghalt kedden az északkelet-indiai Tawangban, mert helikopterük falnak ütközött és lángolva lezuhant.

MNO
2011. 04. 19. 18:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A buddhista zarándokhelynek számító városba tartó járművön tizennyolc utas – köztük két gyerek – és ötfős személyzet tartózkodott. A hat túlélőt kórházba szállították, s közülük legalább háromnak kritikus az állapota – közölte a helyi rendőrség egyik képviselője. Egyelőre nem tudni, hogy a Mi–17-es helikopter szerencsétlenségét rossz időjárás vagy műszaki hiba okozta-e.

A helikopter menetrend szerinti járatot teljesített a térség legnagyobb városa, Gauhati és Tawang között. Északkelet-Indiában, ahol a magas hegyek és a sűrű erdők miatt nehéz a közúti közlekedés, sok helikopter van forgalomban. A szerencsétlenül járt jármű a Pavan Hans állami társaságé volt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.