144 közúti baleset egy nap alatt

Összesen 144 közúti közlekedési balesetnél intézkedett a rendőrség az elmúlt nap 24 órájában, ezek közül egy sem volt halálos kimenetelű – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodája szombaton. A rendőrség közleményében arra figyelmeztet, hogy több Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei határátkelőnél is torlódás várható.

MNO
2011. 05. 14. 9:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ORFK tájékoztatása szerint a 144 közúti közlekedési balesetből 13 súlyos, 46 pedig könnyű sérüléssel végződött. Ezeken felül 85 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.

A határátkelőhelyek közül a záhonyinál ismét várható forgalomtorlódás. A személyforgalomban be- és kilépő irányban 120-180 perces várakozás kialakulásával számolnak, a teherforgalomban kilépő irányban pedig szintén többórás várakozásra lehet készülni.

Közölték, a beregsurányi közúti határátkelőhelynél is várható, hogy a szombat délutáni órákban 60-120 perces várakozás alakul ki a belépő irányban. Barabásnál ugyancsak számolnak torlódással a belépő irányban, amelynek mértéke szintén 60-120 perc lehet.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.