800 fogyasztó orra alá tört borsot

Közérdekű üzem működésének megzavarása miatt büntetőeljárás indult egy sárhidai férfi ellen, mert villanyoszlopra mászott, és emiatt két település áram nélkül maradt vasárnap délután – tájékoztatott a rendőrség kedden.

MNO
2011. 05. 17. 16:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a férfi Sárhidán mászott fel egy villanyoszlop tetejére, ahonnan végül emelőkosárral, sértetlenül hozták le, miután két tűzoltó lebeszélte arról, hogy leugorjon. A férfi azt mondta, hogy családi problémái miatt akart öngyilkos lenni.

Az életmentés érdekében az áramszolgáltatónak több mint nyolcszáz fogyasztónál ki kellett kapcsolni az áramot Bakon és Sárhidán, a rendőrség ezért közérdekű üzem működésének megzavarása miatt folytat büntetőeljárást ellene.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.