A gázipari egyesülés új elnöke: Zsuga János

Zsuga Jánost, a Mol-csoporthoz tartozó FGSZ Földgázszállító Zrt. elnök-vezérigazgatóját választották a Magyar Gázipari Egyesülés (MGE) igazgatóságának elnökévé a közelmúltban lemondott Laczó Sándor helyett.

MNO
2011. 05. 18. 14:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTI-hez szerdán eljuttatott közlemény szerint az MGE új elnökét az igazgatóság május 17-én megtartott ülésén választották meg. Zsuga János eddig az igazgatóság tagja volt. Az egyesülés honlapja szerint a tagok között a gázpiac minden meghatározó szereplője megtalálható: kereskedők, szállítók és földgáztároló üzemeltetők, a lakosságot és a kiemelt intézményeket földgázzal ellátó egyetemes szolgáltatók, valamint erőművek is. Az egyesülés feladatai között szerepel olyan jogszabály-változtatások kezdeményezése és támogatása, amelyek kiszámíthatóvá és átláthatóvá teszik a földgázpiacot.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.