A Milan visszaszerezné brazil játékmesterét

Spanyol és olasz lapértesülések szerint Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke mindent elkövet majd, hogy visszaszerezze Kakát a Real Madridtól.

MNO
2011. 05. 10. 6:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A La Gazzetta dello Sport és az AS úgy tudja, hogy a brazil futballista szombaton táviratban köszöntötte a sportvezetőt abból az alkalomból, hogy a piros-feketék megnyerték a bajnokságot. „Hála a jó égnek, bajnokok lettünk” – írta a középpályás. „Örök barátság…” – válaszolta Galliani.

„Kaká óriási futballista, mindent elkövetek, hogy visszaszerezzük. Két emberért ejtettem könnyet, amikor távozott, az egyik Leonardo, a másik Kaká volt” – idézték az újságok az alelnököt.

Helyi lapértesülések szerint a királyi klub a nyáron eladná a játékost, noha további négy idényre szól jelenlegi szerződése. Az AC Milan mellett állítólag az Internazionale, továbbá a londoni Chelsea is érdeklődik iránta.

Az aranylabdás brazil légiós 2003 és 2009 között szerepelt a milánói alakulatban, ezen időszak alatt 193 mérkőzésen 70 gólt szerzett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.