„Apa és én” – Pályázat gyermekeknek

Gyermekeknek hirdettek rajz- és fotópályázatot Apa és én címmel. A cél az, hogy felhívják a társadalom figyelmét arra, hogy az apáknak is fontos szerepük van a család életében.

Lippai Roland
2011. 05. 17. 11:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fordulópont következhet be a férfiak – pontosabban az „apák” – megítélésében, hiszen a közbeszédben is egyre gyakrabban kerül elő az ő társadalmi helyzetük. Erre a folyamatra erősít rá az Org4You tanácsadó cég is. Kellemes meglepetés: meghirdették az „apák napját”, ami a cég közleménye szerint nem szokatlan esemény, az apák napja június harmadik vasárnapja, vagyis idén június 19-e. Ennek alkalmából a vállalkozás rajz- és fotópályázatot hirdetett gyermekek számára Apa és én címmel. A pályázat ideje május 4. – június 19. Az alkotások beérkezési határideje június 19., déli 12 óra, az eredményhirdetés pedig június 21-én lesz. A pályázatra ingyenesen lehet nevezni, az első három helyezettet díjazzák is.

Boros Márta lapunknak elmondta: szeretnék felhívni a figyelmet az édesapákra, illetve arra is, hogy milyen fontos az ő szerepük is a családon belül. A főszervező arról is szólt: később mindezt egy nagyszabású rendezvény keretében is szeretnék megmutatni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.