Azonnali eljárás indul az IMF-vezér ellen

Várhatóan azonnal eljárást indítanak az amerikai hatóságok a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója ellen nemi bűncselekmények gyanújával – jelentette be helyi idő szerint szombat éjjel a New York-i rendőrség szóvivője.

MNO
2011. 05. 15. 7:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dominique Strauss-Kahnt nem sokkal korábban vették őrizetbe a John F. Kennedy repülőtéren, amikor már egy Párizsba induló gépen ült. Paul Browne rendőrségi szóvivő akkor közölte, hogy Strauss-Kahn ügyvédet kért, s megtagadta a válaszokat a kihallgatók kérdéseire. Browne az eljárásindítás bejelentésekor azt mondta: szexuális zaklatás, nemi erőszak kísérlete és személyi szabadság korlátozása gyanújával indítanak eljárást Strauss-Kahn ellen.

A The New York Times értesülése szerint az IMF-vezető szombaton követte el az állítólagos nemi bűncselekményeket egy szobaasszony ellen egy New York-i szállodában.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.