Berontottak az órára, és ütni kezdték a kisfiút

A tanórán verte meg öccse osztálytársát egy fiatalkorú lány Békéscsabán; a lányt és édesanyját a rendőrség őrizetbe vette – közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 18. 16:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A város egyik általános iskolájának két negyedikes tanulója kedden a szünetben összeverekedett egymással, majd egyikőjük telefonon értesítette a családját – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Vargáné Szombati Andrea elmondta: két fiú a szünet végén bement az órára, majd később a hazatelefonáló fiú édesanyja és nővére berontott a terembe. Az anya kiabálni kezdett, a nővér pedig többször megütötte a másik gyereket. A rendőrség szerint ezzel riadalmat keltettek, és a gyerekeket, valamint a tanárukat megbotránkoztatták. A fiú az ütéstől nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett.

A békéscsabai kapitányság a fiatalkorú lányt és anyját őrizetbe vette, és ellenük védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt eljárást indított. Az ügyet a kapitányság a gyanúsítottak mielőbbi bíróság elé állítása érdekében gyorsított eljárásban dolgozza fel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.