Böde: Ezt még fel kell fogni

Böde Dániel mesterhármasával győzött 3-0-ra a Paks a Vasas ellen. A remek formában levő játékos a tőle megszokott szerénységgel értékelte a találkozót.

MNO
2011. 05. 15. 14:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem én döntöttem el a mérkőzést, hanem a csapat – fogalmazott Böde. – Egész évben jó teljesítményt nyújtottunk, úgy érzem, megérdemeljük ezt az ezüstérmet. Nehezen indult számunkra a bajnokság, ám azt követően kiegyenlített teljesítményt nyújtottunk, nem kerültünk hullámvölgybe. Még nem is nagyon tudom felfogni, hogy ezüstérmes vagyok. Visszagondolok, hogy még 16 évesen az NB III-ba néha becseréltek… Nem gondoltam volna, hogy NB I-ben fogok játszani, pláne, hogy ezüstérmes leszek. Ezt még fel kell fogni!

(nb1.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.