Egy tüntető vesztette életét

Egy tüntető életét vesztette, és többtucatnyian megsebesültek hétfőn a jemeni Taizz városában, amikor a rendőrség megkísérelt szétoszlatni egy tiltakozó megmozdulást – közölték kórházi források.

MNO
2011. 05. 09. 7:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség hétfő reggel éleslövedékekkel nyitott tüzet több száz tüntetőre, és könnyfakasztó gránátokat is bevetett ellenük a fővárostól, Szanaától mintegy 250 kilométerre délre fekvő településen. Vasárnap két ember meghalt és négy megsebesült ugyanebben a városban egy pedagógustüntetés során. Az arab országban három hónapja tartanak a tüntetések az országot több mint három évtizede vezető Ali Abdalla Száleh jemeni elnök ellen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.