Egyenesen Rigáig repülhetünk

Az airBaltic repülőgépei hétfőtől heti négyszer közlekednek Budapest és a lett főváros, Riga között – közölte a Liszt Ferenc nemzetközi repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. (BA) hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 16. 20:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A forgalmi igényektől függően a járatot Bombardier Dash-8 Q400-as vagy Boeing 737-es típusú géppel teljesíti a lett légitársaság. Az airBaltic dinamikusan fejleszti útvonalhálózatát, 2010-ben 27 új járatot indított – idézi a közlemény Gregory Pomerantsevet, az airBaltic kereskedelmi és marketing alelnökét.

A budapesti járat indítását is piacfelmérés előzte meg – az utasokat például közvetlenül is megkérdezték a Facebookon és a Twitteren keresztül – és Budapest az elsők között végzett mint kívánatos turisztikai célpont – fűzte hozzá. Az airBaltic a Baltikum legjelentősebb légitársasága, amely 34 gépből álló flottát üzemeltet, köztük Boeing 757-es, Boeing 737-500/300-as sugárhajtású típust, valamint Fokker 50-es és Dash-8 Q 400-as turbólégcsavaros repülőgépeket.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.