Elektromos hiba okozhatta a füstöt a metróban

A jelek szerint vélhetően elektromos hiba okozta az egyik budapesti metrószerelvényen vasárnap délelőtt <a href="http://mno.hu/portal/784102" target="_blank"><strong>tapasztalt füstöt</strong></a>.

MNO
2011. 05. 15. 8:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kisdi Máté, a fővárosi tűzoltóság szóvivője az MTI-vel azt közölte, hogy a tűzoltók nem találtak tüzet vagy tűzre utaló nyomokat a szerelvényen, amikor kiérkeztek. A meghibásodott szerelvényt a BKV munkatársai tűzoltók kíséretében vitték a Fehér úti járműtelepre. Jelezte azt is, hogy a vizsgálat hivatalos eredményére még várni kell.

A füstöt a 2-es metró Moszkva téri állomásánál vették észre. Emiatt a Déli pályaudvar és a Deák tér között egy ideig buszokkal szállították az utasokat. Legutóbb április 25-én füstölt az egyik metrószerelvény, akkor – a tűzoltóság szerint – a fékrendszer melegedhetett túl.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.