Elhunyt a „legpokolibb” szomszéd

Elhunyt Nagy-Britannia „legpokolibbnak” kikiáltott szomszédja, aki ezt a címet egy bírótól kapta.

MNO
2011. 05. 17. 4:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

84 évesen szenderült jobblétre az asszony, aki egy másik, kissé kisebb – nem országos – rekordot is magáénak mondhatott: ő volt a legöregebb, aki antiszociális viselkedése miatt rendőrségi figyelmeztetést kapott Walesben, majd pedig börtönt.

Jómódú volt – takaros háza 90 millió forintot ér –, mégis megkeserítette szomszédai életét hosszú éveken át, amivel csak tudta. Állandóan szidalmazta a körötte élőket, gyerekeiket azzal riogatta, hogy ő boszorkány és megátkozza őket, volt, hogy egy veszekedés után hatalmas kalapáccsal esett neki a kertjét a szomszédétól elválasztó falnak, átdobált mindenfélét. Többször bíróság elé került, de sohasem okult büntetéseiből.

Immár csendes a háza Abergavennyben. „Remélem, békében nyugszik, és remélem, mi is békében élhetjük életünk hátralevő részét” – idézte a nő egy szomszédját a The Daily Telegraph című brit lap.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.