Eljárást indítottak a belvárosi „terrorista” ellen

Oszama bin Laden követőjének vallotta magát az a férfi, aki politikusok elleni <a href="http://mno.hu/portal/782627" target="_blank"><strong>támadást </strong></a>helyezett kilátásba pénteken Budapest belvárosában; eljárást indítottak ellene – mondta Fülöp Valter, a fővárosi rendőr-főkapitány bűnügyi helyettese hétfői sajtótájékoztatóján.

MNO
2011. 05. 09. 9:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ezredes az MTI kérdésére kifejtette, hogy a férfit a gyűlölet vezette, követelése nem volt, nem nevezett meg konkrét politikusokat, de megemlítette, hogy a miniszterelnök címét is tudja. A gyanúsított két hónapja szabadult a börtönből, és korábban is folyt ellene eljárás közveszéllyel fenyegetés miatt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.