Gullit repülhet Csecsenföldről

Orosz lapértesülések szerint a gyenge eredmények miatt elképzelhető, hogy menesztik Ruud Gullitot, az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Terek Groznij holland vezetőedzőjét.

MNO
2011. 05. 17. 6:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csecsen alakulat kilenc forduló alatt öt alkalommal kapott ki, valamint két-két döntetlent, illetve győzelmet szerzett, és jelenleg a 14. a 16 csapatos orosz pontvadászatban. Több lap úgy vélte, hogy egy újabb fiaskó után Gullitnak biztosan mennie kell. A klub egyelőre cáfolta a szakember esetleges menesztését.

A 48 éves edző januárban másfél évre írt alá a legutóbbi szezonban 12. helyen végzett csapathoz. A játékosként Európa-bajnok, többszörös BEK-győztes tréner legutóbb három éve dolgozott edzőként a Los Angeles Galaxynál, korábban pedig a Chelsea, a Newcastle United és a Feyenoord csapatait is irányította.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.