Gyilkosság Hódmezővásárhelyen: az élettársat gyanúsítják

Emberölés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy Hódmezővásárhelyen történt bűncselekmény ügyében a rendőrség; a hatóság a 62 éves élettársa megölésével gyanúsít egy 35 éves nőt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-t.

MNO
2011. 05. 18. 15:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szenti Szabolcs sajtószóvivő közölte: a helybeli férfi eltűnését külföldön élő hozzátartozója jelentette be kedd délután. Azt mondta, hogy édesapjáról már több hete nem tud semmit, a férfi nem adott életjelet magáról. A rendőrség éjszaka helyszíni szemlét tartott a férfi otthonában, az ennek során talált jelek szerint valószínű, hogy az idős férfit megölték.

Az áldozat élettársát gyanúsítottként hallgatták ki. Az asszonyt őrizetbe vették és emberölés megalapozott gyanúja miatt kezdeményezték az előzetes letartóztatását. A helyszíni szemle a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet bevonásával folytatódik. A nyomozás további részleteiről később ad tájékoztatást a rendőrség.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.