Hajnal marad Stuttgartban

A VfB Stuttgart bennmaradásával eldőlt, hogy Hajnal Tamás 2013 nyaráig a német élvonalban szereplő labdarúgócsapat játékosa lesz.

MNO
2011. 05. 09. 12:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapjának beszámolója szerint azzal, hogy az együttes bebiztosította első osztályú tagságát a Bundesligában, automatikusan két évvel meghosszabbodott a magyar válogatott középpályásának szerződése.

„Elismerés illeti a csapatot, hogy sikerült kimászni abból a nehéz helyzetből, amelyben volt. Mindannyian megkönnyebbültünk, hogy kivívtuk a bennmaradást. Most örömmel állok készen az új feladatokra a VfB-vel” – mondta Hajnal, aki három góljával és négy gólpasszával elévülhetetlen érdemeket szerzett a VfB Stuttgart megmenekülésében.

Hajnal januárban került az akkor kieső helyen álló Stuttgarthoz a későbbi bajnok Borussia Dortmundtól.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.