Hajnali halál: nem tudtak segíteni a sofőrön

A helyszínen meghalt egy személygépkocsi vezetője, amikor álló járművének hátulról nekiütközött egy tehergépkocsi kedden hajnalban a 4-es számú főút épülő kisújszállási elkerülő szakaszánál – közölte a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 17. 6:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pásztorné Kovács Ágnes főhadnagy tájékoztatása szerint a 4-es főút 142-es kilométerszelvényében a sofőr ismeretlen ok miatt megállt autójával, a járművet a mögötte haladó két kamion kikerülte, de a sorban a harmadik, egy tehergépkocsi nekihajtott. Mindkét gépjármű az út menti árokba került. Az ütközés következtében az autó vezetője, egy 49 éves román állampolgár a helyszínen belehalt sérüléseibe – tette hozzá a sajtószóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.