Hárman sérültek meg a megvadult ló miatt

Egy egyéves kislány életveszélyesen, egy felnőtt súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült, amikor árokba <a href="http://www.mno.hu/portal/784645" target="_blank"><strong>borult egy lovas kocsi</strong></a> kedd délután a Hajdú-Bihar megyei Sápon; a négy felnőtt mellett a fogaton ülő gyermeket mentőhelikopterrel szállították kórházba – mondta el a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 05. 17. 15:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vezendi Jánosné őrnagy tájékoztatása szerint a balesetet a ló megvadulása okozta. A mentőszolgálat közölte: a kislány mellett egy felnőtt súlyosan, egy könnyebben megsérült a balesetben.

A felnőtt sérülteket a berettyóújfalui kórházba szállították – mondta Ratku Attila, a hajdú-bihari mentőszolgálat mentésvezetője.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.