Harminc perc rettegés a magasban + Kép

Újabb kalandot kínál az adrenalinszintjüket előszeretettel tornáztatóknak a torontói CN Tower: biztosítókötéllel, kapaszkodás nélkül sétálhatnak körbe a híres tévétorony tetején.

MNO
2011. 05. 14. 5:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az „Edge Walk”-ra vállalkozók augusztustól körbesétálhatnak 356 méteres magasságban a toronyban, kívül egy 1,5 méteres párkányon.

Hat-nyolc fős csoportok egy vezető irányítása mellett vehetnek részt a másfél órás túrán, amelyből fél órát töltenek kint Torontó városa felett a szabadban. Mivel a köteleket a fejek fölött biztosítják, a kirándulók a teljes szabadság érzésével sétálhatnak körbe a tornyon.


Az 553 méteres CN Towert, amely Kanada legismertebb jelképei közé tartozik, harmincöt éve nyitották meg. Azóta évente mintegy 1,5 millióan keresik fel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.