Hét hét szenvedés után élve került elő

Hét hét után közel az éhhalálhoz, de még élve került elő az a kanadai turista, aki férjével együtt Las Vegasba tartva akadt el a Nevada és Idaho államok határvidékén található, kietlen turistaúton.

MNO
2011. 05. 09. 20:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sárban rekedt járművet és az 56 éves Rita Chretient vadászok találták meg múlt hét pénteken. A kanadai nő férjét utoljára március 22-én látta, amikor az 59 éves férfi GPS-szel a kezében gyalog indult segítségért. A nő azóta várakozott az elakadt járműnél. A néhány napos útra szánt élelmet tartogatta, ameddig bírta. Az orvosok szerint a csodával határos, hogy ilyen sokáig bírta élelem nélkül, és úgy tűnik, hogy fel fog épülni.

Albert Chretien viszont azóta sem került elő. Felkutatását eddig az időjárás is akadályozta, a környéken pedig olyan az úthálózat, hogy még csak megbecsülni sem lehet, hogy a férj az autótól melyik irányba indulhatott.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.