HIV-fertőzés miatt is aggódnia kell Strauss-Kahnnak?

A lehetséges börtönbüntetés mellett amiatt is kell aggódnia Dominique Strauss-Kahn IMF-vezérigazgatónak, hogy állítólagos szexuális támadásának áldozata olyan lakásban él Bronxban, amelyet HIV-fertőzött vagy AIDS-beteg felnőttek számára tartanak fenn – írta szerdai számában a New York Post című bulvárlap.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/784789" target="_blank"><strong>• Az lenne az „ideális”, ha Strauss-Kahn maga mondana le</strong></a>

MNO
2011. 05. 18. 13:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sofitel szálloda szobalánya, egy nyugat-afrikai bevándorló, a jelenlegi lakhelye előtt is egy olyan lakásban lakott Bronxban januárig, amelyet a harlemi AIDS-egyesület kizárólag a vírussal megfertőzött felnőttek és a családtagjaik számára tartott fenn. A lap ugyanakkor az orvosi titoktartás miatt azt nem tudta kideríteni, hogy a 32 éves nő – akiről egy nappal korábban azt állította, hogy hithű, fejkendőt viselő muzulmán – valóban AIDS-beteg-e.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.