Hollandiából lopott autót kapcsoltak le a határon

Lefoglaltak egy Hollandiában ellopott autót a Tiszabecs és Tiszaújlak közötti magyar–ukrán határállomáson; a személygépkocsit vezető 29 éves, cseh állampolgárságú nőt őrizetbe vették – közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 09. 13:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nő múlt szombaton két utassal akarta az Audi Q5-ös személygépkocsival elhagyni az országot, de az átkelőhelyen dolgozó rendőr megállapította, hogy a járművet a schengeni információs rendszerben körözik – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A százados hozzátette: a tüzetesebb vizsgálat során az is kiderült, hogy a Hollandiában ellopott, tízmillió forint értékű luxusautónak az alvázszámát is meghamisították. A gépkocsit vezető cseh nőt őrizetbe vették, két utasát pedig tanúként hallgatták ki az ügyben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.