Kadhafi megüzente, hogy őt nem lehet elérni és megölni

Moammer Kadhafi líbiai vezető pénteken este azt mondta, hogy olyan helyen van, ahol a NATO nem tudja „elérni és megölni”. A hangfelvételt az állami televízió sugározta.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/783922" target="_blank"><strong>• Kadhafi megsebesült, és az ország fővárosát is elhagyta?</strong></a>

MNO
2011. 05. 13. 19:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Közlöm a gyáva keresztesekkel, olyan helyen vagyok, ahol nem tudnak elérni és meggyilkolni” – közölte Kadhafi, s hozzátette, hogy líbiaiak milliói támogatják. A NATO csütörtökön bombázta Kadhafi Tripoliban lévő főhadiszállását.

A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) hétfőn nemzetközi körözést ad ki Kadhafi, fia és a titkosszolgálat vezetője ellen – közölte a Cadena Ser spanyol rádióállomás ICC-forrásokra hivatkozva.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.