Kristóf Attila: (mit küldtek nekem )

MNO
2011. 05. 14. 6:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Verseny utca páratlan oldalán a sarkon az állt, hogy 1–3. Fél kilométeres gyaloglás után találtam egy kaput, amelyen az egyes szám állt. Továbbmenve visszaértem arra a pontra, ahonnan kocsival elindultam, s konstatáltam, hogy a Verseny utca egyik fele kettőtől húszig, míg a másik egytől háromig van számozva. Mentem még ötszáz métert, s megtaláltam a 3-as számot. Valóban ott volt a cél, a kocsi meg a Verseny utca túlsó végén. És tudják, mi volt a csomagban? Egy kedves, nyolcvanöt éves hölgy elküldte nekem az összes cikket, amit élete során tetszés miatt kivágott a Magyar Nemzetből. Rám hagyományozta őket. A csomag nem volt súlyosabb öt kilónál. Miközben visszavánszorogtam a kocsimhoz, a lúdtalpam kissé nyikorgott. Levélben megköszöntem a hölgynek a küldeményt. Hogy mi mást tehettem volna, én nem tudom…

(Magyar Nemzet, 2011. május 14.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.