Kutya végzett a hatéves kisfiúval

Kutyatámadás áldozata lett egy hatéves kisfiú a Veszprém megyei Noszlop községben – tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.

MNO
2011. 05. 09. 6:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kisfiú az édesapjával rokonokhoz ment látogatóba vasárnap este a faluban, s egy idő után azt kérte, hogy hadd menjen ki az udvarra – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Frankó Marianna elmondta: az udvaron volt a család három kutyája is, két német juhász és egy tacskó.

Az apa egy idő után szintén az udvarra ment, hogy a fiát megkeresse, ám amikor rátalált, a gyerek már több súlyos sebből vérzett. A mentők megpróbálták a kisfiút újraéleszteni, de hiába küzdöttek az életéért, a gyerek a helyszínen meghalt.

A rendőrség megkezdte a tanúk kihallgatását és az adatgyűjtést – tette hozzá Frankó Marianna, hangsúlyozva: az igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy a kisfiú súlyos sérüléseit kutyatámadás okozta. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen – közölte a sajtóreferens.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.