Leugrott a völgyhídról, szörnyethalt

A rendőrség feltételezése szerint öngyilkossági szándékkal vetette magát a mélybe kedd hajnalban a kőröshegyi völgyhídról egy 38 éves férfi.

2011. 05. 17. 6:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedd reggel hat órakor érkezett a bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy egy őrizetlenül hagyott gépkocsit találtak a kőröshegyi völgyhídon, majd tíz perccel később egy vadász jelentette be: egy férfi holttestére bukkant a völgyhíd alatt. Mivel az elhunyt személygépkocsijában egy búcsúlevelet találtak, a 38 éves férfi a rendőrség feltételezése szerint öngyilkossági szándékkal vetette magát a mélybe.

A hídon hagyott járművet elkerítették bójákkal, elszállításáról a siófoki rendőrkapitányság a szemle után gondoskodik – áll a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.