Lezárások a 66-os főúton

Kicsúszott egy teherautó pótkocsija és egy szembejövő személyautónak ütközött hétfő reggel a 66-os főúton Pécs közelében, az érintett szakaszon teljes útzár van érvényben. Később újabb lezárást rendeltek el a 66-os főúton, miután egy teherautó összeütközött egy személyautóval Gödrénél hétfő délelőtt – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 16. 8:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsődleges adatok szerint a Mecsek pihenő alatti nagy kanyarban történt balesetnek nincs súlyos sérültje. A másik – elsődleges adatok szerint a Gödre-tetőnél, Kaposvár irányában történt – balesetben négyen könnyebben megsérültek.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés jelenleg is tart mindkét esetben, az utat teljes szélességében lezárták – közölte a Pécsi Rendőrkapitányság az MTI-vel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.