Lövöldöztek is a postai rablók

Fegyverrel rabolta ki a szabadegyházai postát két férfi hétfő reggel; személyi sérülés nem történt, a rendőrség lezárta a település környékét, s ellenőrzik az átmenő forgalmat – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

MNO
2011. 05. 16. 10:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi egyike előbb kilőtte a posta bejárati ajtajának üvegezését, majd mindketten az ügyféltérbe mentek, ahol a náluk levő fegyverrel pénzt követeltek. Az elkövetők, hogy követelésüknek nyomatékot adjanak, további lövéseket adtak le – mondta el a főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a fegyveres elkövetők a megszerzett pénzzel egy zöld színű, lopott Opel Astrával hagyták el a helyszínt. A rendőrség lezárta a település környékét, s ellenőrzi az átmenő forgalmat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.