Már az emírségekben is szövetkeznek a diktátor ellen

A Kadhafi-erők kezén lévő városok képviselői fogadtak hűséget a líbiai ellenzéknek hétfőn az Egyesült Arab Emírségek fővárosában.<a href="http://mno.hu/portal/782928" target="_blank"><strong><br /><br />• Kettétört a hajó, hatszáz menekült halt a tengerbe Líbiánál</strong></a>

MNO
2011. 05. 09. 16:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Abu-Dzabiban tartott tanácskozáson a kormányerők kezén lévő 25 líbiai város küldöttei – mintegy hetven ember – vettek részt. A „régiók gyűléseinek konferenciája” elnevezésű eseményen elfogadott nyilatkozatukban hitet tettek a líbiai Átmeneti Nemzeti Tanács (ÁNT) mellett, és kötelezettséget vállaltak arra, hogy fokozzák harcukat a régiók felszabadítására.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.