Maradona Dubajban folytatja

A dubaji al-Vaszl labdarúgócsapatának edzője lesz Diego Maradona.

MNO
2011. 05. 16. 15:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A játékosként 1986-ban világbajnok argentin szakember – aki hazája válogatottjával a negyeddöntőig jutott a tavalyi világbajnokságon – szombaton megtekintette a klub edzőközpontját, találkozott a játékosokkal és vezetőkkel, majd utóbbiakkal megállapodott az együttműködésről. A szerződés részleteiről az al-Vaszl egyelőre nem szolgált részletekkel, csak annyit közölt, hogy a kontraktus két évre szól, és a dél-amerikai trénernek „új magasságokba” kell repítenie az alakulatot.

Az al-Vaszl jelenleg negyedik a helyi bajnokságban. A klub az előző edző, Sergio Farias márciusi menesztése óta keres trénert a csapat élére. Az 50 éves Maradona egyelőre visszatért Argentínába, és a tervek szerint a jövő hónapban foglalja el új állomáshelyét.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.