Még a nők és a gyerekek is beszálltak a tömegverekedésbe

Súlyos tömegverekedés színhelyévé vált fényes nappal a szolyvai járási Zajgó. A verekedést egy egyszerű szóváltás előzte meg. A polgármester testvére és egy ismeretlen férfi összevesztek, az utóbbi megfenyegette vetélytársát, eltűnt a helyszínről. Rövid idő múlva négy gépkocsi érkezett Szolyváról a községbe, utasai megtámadták a polgármester testvérét, majd a segítségére siető polgármestert is.

MNO
2011. 05. 14. 14:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A verekedésbe rövidesen mások is bekapcsolódtak, az emberek kitörték a közelben lévő házak kerítéseit, hatalmas husángokkal, lapátokkal, kapákkal estek egymásnak. Rövidesen több tucatra nőtt a verekedők száma. Bekapcsolódtak az utcai ütközetbe a szomszédos házakban lakó nők, sőt még a gyerekek is. A Szolyváról érkezettek nem számítottak erre, gépkocsijaikat hátrahagyva kénytelenek voltak elmenekülni a községből.

A verekedés után a polgármestert kórházba kellett szállítani. A kórház előtt azonban már vártak rájuk a verekedők, nekiestek a zajgóiaknak, ütötték-verték őket. A verekedés következtében a polgármester agyrázkódást, többrendbeli bordatörést szenvedett, de kórházba került két testvére is.

Szolyván jól ismerik a verekedőket. Egyelőre azonban semmilyen intézkedést nem foganatosítottak velük szemben. Sőt a sértetteket is csak két nap múlva hallgatták ki. Az orvosi látleletet négy nap múlva vették fel. Felmerült annak gyanúja, hogy a rendőrség el akarja tussolni az ügyet.

(karpatinfo.net)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.