Még várnia kell a Videotonnak + Képriport

Bár negyedóra alatt kétgólos előnyt harcolt ki magának, végül meg kellett elégednie az egy ponttal a Videoton gárdájának, amely a labdarúgó NB I 27. fordulójának záró mérkőzésén a Honvéd otthonában lépett pályára. Így elmaradt a bajnokavatás. A fehérvári együttes előnye jelenleg nyolc pont a Pakssal szemben, a harmadik helyen a Ferencváros áll.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/782644" target="_blank"><strong>• Oross és a Siófok nagy napja</strong></a>

Pintér Patrick
2011. 05. 08. 17:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

HONVÉD–VIDEOTON 2-2 (2-2)
Budapest, Bozsik-stadion, 3000 néző. Vezette: Andó-Szabó.
Honvéd: Kemenes – Lovric, Botis, Debreceni, Hajdú – Horváth A. (Akassou, 75.), Moreira (Nagy, 89.), Hidi, Zelenka, Ivancsics – Danilo. Vezetőedző: Supka Attila.
Videoton: Bozsovics – Lázár, Lipták, Vaskó, Andics – Gosztonyi, Vasziljevics (Farkas B., 64.), Elek Á. (Lencse, 76.), Sándor Gy. – Alves, Nikolics (Polonkai, 64.). Vezetőedző: Dr. Mezey György.
Gólszerző: Zelenka (31.), Ivancsics (42.), ill. Alves (10.), Gosztonyi (13.).

Villámrajtot vett a Videoton a találkozó első perceiben, előbb Andics beadása és Gosztonyi fejese után Alves lőtt becsúszva Kemenes hálójába, majd néhány minutummal később Nikolics hozta kihagyhatatlan helyzetbe Gosztonyit, aki közelről nem is hibázott. A kétgólos előny tudatában visszavett azonban a tempóból a fehérvári együttes, s ennek meg is lett a böjtje. A Honvéd két zseniális szabadrúgás-góllal egyenlített még a szünet előtt. A második játékrész már kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapat nagy erőket mozgósított a győztes gól megszerzéséért, ez azonban elmaradt, így maradt az igazságos döntetlen.

Az élmezőny:
1. Videoton 55 pont
2. Paks 47
3. Ferencváros 45
4. Kaposvár 43
5. Zalaegerszeg 43
A góllövőlistát a 24 gólos Alves (Videoton) vezeti.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.