Megnyílt az út Dzsudzsák előtt

Már szezon közben is lehetett arról hallani, hogy a PSV anyagi gondokkal küzd, éppen ezért létfontosságú a klub számára, hogy a következő szezonban a Bajnokok Ligájában indulhasson. Maga a gazdasági krízis is azért alakult ki, mert az eindhoveni csapat az utóbbi években nem tudta azt a bevételt produkálni a legrangosabb európai sorozatban, mint amit eltervezett.

MNO
2011. 05. 16. 9:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A piros-fehérek a mostani szezonban csak a harmadik helyen zártak, így egészen biztosan nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában, az idén is az Európa-liga vár Dzsudzsákékra. Azaz Dzsudzsákra nem, csak a PSV-re. Mivel a csapat költségvetése valóban nem engedheti meg magának az Európa-ligát – valójában a BL-re lenne szükség –, ezért el kell adnia a legjobb játékosait, hogy ne kerüljön nagy bajba. Itt jön a képbe Dzsudzsák Balázs, aki jelenleg a klub legértékesebb és legjobb labdarúgója, és akinek az árából el lehet „vegetálni”. A kérdés tehát már csak az, hogy melyik európai élklub kínál többet a magyarért, aki most nem a pályán, hanem a zöld asztal mellett mentheti meg a PSV-t.

(nb1.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.