Nincs edzőkérdés a Fradinál

Az FTC vezetői szerint a pletyka és a kitaláció kategóriájába tartozik minden olyan híresztelés, hogy edzőkérdés lenne a Ferencváros élvonalbeli labdarúgócsapatánál.

MNO
2011. 05. 14. 9:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A cáfolatot tartalmazó, Kubatov Gábor klubelnök és Orosz Pál, a zöld-fehérek futballcsapatát működtető zrt. vezérigazgatója által jegyzett rövid közleményt szombaton juttatta el a Ferencváros az MTI-hez.

A reagálás előzménye az, hogy a honi sportsajtóban, így elsősorban internetes portálokon azt írták: az FTC megválni készül Prukner Lászlótól, az NB I-ben jelenleg a harmadik helyen álló együttes vezetőedzőjétől.

„A Ferencvárosnak nyugalomra és kiszámítható jövőre van szüksége. Ebből adódóan az FTC labdarúgócsapatánál nincs edzőkérdés. Minden ennek ellentmondó híresztelés a pletyka és a kitaláció kategóriájába tartozik” – áll a közleményben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.