Ők volnának az idős pár gyilkosai?

Egy kiskorpádi idős férfi meggyilkolásával, valamint élettársának súlyos bántalmazásával gyanúsítják a rendőrök azt a két férfit, akiket hétfőn fogtak el – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 16. 14:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint a két férfit őrizetbe vették, s miután kihallgatták őket, a rendőrség az ügyészségen kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat. Nyereségvágyból elkövetett emberölés és súlyos testi sértés miatt folytatnak eljárást ellenük. Április 22-én egy 75 éves férfira holtan, 77 éves párjára összeverten, eszméletlenül talált rá a szomszéd. Az elkövetők értékek után kutatva felforgatták a lakást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.