Orbán: Közép-Európa lesz a legsikeresebb gazdasági térség

Orbán Viktor miniszterelnök kedden megbeszélést folytatott Hu Chunhuával, a Kínai Kommunista Párt központi bizottságának tagjával, a Belső-Mongólia Autonóm Terület állandó bizottságának elnökével. A találkozón elhangzott, hogy az elkövetkező időkben Közép-Európa lesz az európai kontinens legsikeresebb gazdasági térsége, ami megalapozhatja a Kínával való sikeres és hosszú távú gazdasági együttműködést.

MNO
2011. 05. 17. 15:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vidéki Magyarországban nagy fejlődési potenciál van, ezért a miniszterelnök és kínai tárgyalópartnere üdvözölték a belső-mongóliai régió együttműködési szándékát magyar vidéki városokkal. A tárgyalópartnerek megállapították, hogy a gazdaság mellett az oktatás és a kultúra lehetnek az együttműködés fontos területei.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.