Öt év börtönt kapott a fojtogató

Öt év börtönbüntetésre ítélte a Somogy Megyei Bíróság kedden nem jogerősen azt a 47 éves újfehértói férfit, aki házassága felbontása után többször zaklatta volt feleségét, s betört a nő balatonszabadi lakásába, ahol kézzel, majd egy villanyvezetékkel fojtogatta az asszonyt.

MNO
2011. 05. 17. 12:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az alkoholfüggő vádlott korábban többször is azzal fenyegette volt feleségét, hogy megöli. A férfi a múlt év májusában történt eset után megpróbált végezni magával. A bíróság Holp Andrást két és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte, a büntetés fennmaradó részének letöltését pedig három és fél évre felfüggesztette. Az ítéletet a vádlott és védője tudomásul vette, az ügyész hosszabb büntetés és a felfüggesztés megszüntetése érdekében fellebbezést jelentett be. Az ügy a Pécsi Ítélőtáblán folytatódik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.