Paulo Sousa a Videoton új edzője

A Videoton FC vasárnap délután közleményben jelentette be, hogy a 2010–2011-es szezon végén nem újítja meg  Mezey György szerződését, s az új idénytől, három évre a portugál Paulo Sousa veszi át a csapat irányítását.

MNO
2011. 05. 15. 13:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Videoton FC megállapodása Mezey György vezetőedzővel a 2010–2011-es Nemzeti Bajnokság végével lejár. A Videoton vezetése ezúton is megköszöni Mezey György több mint három és fél éves tevékenységét a klub irányításában. Személye megkérdőjelezhetetlenül összefonódott a Videoton FC átalakításával, új fejlődési pályára állításával és a klub első bajnoki címének megnyerésével – szerepel a klub közleményében.

„Egyúttal bejelentjük, hogy a Videoton FC vezetése szerződést kötött Paulo Sousával, az egykori világhírű portugál labdarúgóval, hogy három évig vezesse a szakmai munkát klubunknál” – olvasható a klub közleményében. Sousa júniustól megkezdi a csapat felkészítését a nemzetközi szereplésre, és ettől kezdve tud a sajtó rendelkezésére állni – teszik hozzá.

(MNO, vidi.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.