Pilhál György: Bújócska

MNO
2011. 05. 09. 6:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiába várták, nem vonult börtönbe, halasztást sem kért Vincze Ferenc Tibor, Döge volt polgármestere, pedig időben megkapta a behívót. Három év tíz hónap (plusz a nyolcmilliós vagyonelkobzás) vár a zsiványra, aki ezek után már arra sem számíthat, hogy kedvezménnyel szabadul. Ha kizárjuk, hogy az elítéltnek csupán kiment a fejéből a bevonulási dátum, csak az jöhet szóba: nagyon buta a dögei szélhámos. Disszidálni, betyárnak állni, fáskamrában rettegni lehet ugyan, de előbb-utóbb úgyis lebukik, kiadják, nyakon csípik, arról nem is beszélve, hogy addig is cserélgetheti a liberót, nincs nyugodt perce, az ajtónyikordulástól is frászt kap…

(Magyar Nemzet, 2011. május 9.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.