Pornófilmeket nézett rejtekhelyén Bin Laden?

Pornográf felvételeket találtak az Oszama bin Ladent megölő kommandósok a terroristavezér abbotábádi rejtekhelyén – közölték pénteken a Reuters brit hírügynökséggel amerikai hivatalos személyek.

MNO
2011. 05. 13. 18:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A források szerint a meglehetősen gazdag pornótár technikailag jó minőségű – köztük internetről letöltött – videofelvételeket tartalmazott. Arról, hogy a rejtekhelyen pontosan hol találtak rá a pornófilmekre, ki nézhette és hogyan szerezték be őket, ha az abbotábádi háznak nem volt internetes kapcsolata, egyelőre nem adtak tájékoztatást.

A pornóleletről nyilatkozó amerikai tisztségviselőknek arról nem volt tudomásuk, hogy a filmeket maga bin Laden láthatta-e, vagy ő szereztette-e be őket. Noha bin Laden rejtekhelyének nem volt vezetékes kapcsolata a külvilággal, annyi kiderült a terroristavezér megölése óta, hogy az e-maileket és egyéb számítógépes üzeneteket futárok szállították digitális adathordozókon a ház és internetkávézók között.

A helyszínen készült felvételek szerint az épületben volt videolejátszó. A Reuters más amerikai tisztségviselőkre hivatkozva azt állította, hogy iszlamista radikálisoknál nem egy esetben foglaltak már le pornófilmeket.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.