Pórul jártak a betörők

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság olyan bűnügyi információ birtokába jutott, mely szerint több személy azt tervezi, hogy Nagycserkesz közeli tanyáján megtámadnak egy idős férfit, akiről úgy tudták, hogy a közelmúltban nagyobb pénzösszeghez jutott.

MNO
2011. 05. 17. 13:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyíregyházi nyomozók a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Jonatán akcióosztályával közösen a tanyán elrejtőzve várták a tetteseket. A betörők napközben érkeztek. Befeszítették a lakóépület bejárati ajtaját, a szobában azonban az idős ember helyett féltucatnyi rendőr fogadta őket. Megpróbáltak elmenekülni, de esélyük sem volt – a rendőrök testi kényszert alkalmazva megbilincselték őket.

A többszörösen büntetett, 51 éves érpataki férfit és 32 éves, hasonló előéletű fiát a Nyíregyházi Rendőrkapitányság betöréses lopás kísérletének megalapozott gyanújával őrizetbe vette. Harmadik társuk – egy 35 éves nagycserkeszi férfi –, aki a rendelkezésre álló adatok szerint gépkocsijával a helyszínre vitte őket, szabadlábon védekezhet.

(szon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.