Rajtavesztett a vesztegetési kísérleten

Ötven euróval próbálta lekenyerezni az őt igazoltató rendőröket egy román teherautó-sofőr Kapuváron az éjjel; a férfi őrizetben várja ügye rendeződését – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedden.

MNO
2011. 05. 17. 15:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A teherkocsit azért állították meg, mert túl gyorsan ment, ezért tízezer forint helyszíni bírságot szabtak ki rá, de amikor a tachográfot akarták ellenőrizni a rendőrök, a vezető ötven euróval próbálta megvesztegetni őket – tudatta Kálmán Gabriella. Hozzátette: a férfit – aki meghallgatásakor beismerte a cselekményt – kedden a Győri Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette, és kötelezettségszegésre irányuló vesztegetés miatt megindította a nyomozást vele szemben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.