Részegen száguldott a forgalommal szemben az autópályán

Balesetet nem okozott, de a forgalommal szemben, ittasan hajtott az M7-es autópályán egy horvát férfi, akit a rendőrök Nagykanizsánál tudtak leterelni a sztrádáról – tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

MNO
2011. 05. 16. 14:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Salamon Róbert elmondta: kora délután először a fonyódi rendőrök, majd az Állami Autópálya Kezelő Zrt. munkatársai értesítették a zalai rendőröket, hogy egy piros színű személygépkocsi halad a sztrádán a forgalommal szemben, Budapest felől Letenye irányába. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság eszteregnyei autópálya alosztályának munkatársai az értesítést követően nem sokkal, Nagykanizsa keleti lehajtójának közelében észlelték a járművet.

A horvát rendszámú személyautó vezetője először elhajtott a rendőrautó mellett, majd később lassított. A rendőrök a kocsi után fordultak, és az autópálya lehajtójánál sikerült kiterelniük a kanyarodó sávba. A megállított horvát férfi a gyanú szerint ittasan ült a volán mögé, ezért az alkoholszondás teszt után vér- és vizeletminta vételére állították elő, ezzel együtt pedig eljárást is indítottak ellene – közölte a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.