Roberto Carlos csapattársa lehet Dagesztánban Dzsudzsák

Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar labdarúgóját Mahacskalába – Dagesztán fővárosába – várják – írta szerdai számában az orosz Szport Ekszpressz című sportlap.

MNO
2011. 05. 18. 11:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az újság internetes oldalának vezető hajnali híre szerint az Anzsinak sikerült megállapodnia a holland PSV 24 éves támadójának átigazolásáról. A mahacskalai klubhoz állítólag a nyáron érkezik majd a magyar játékos, amikor megnyílik az átigazolási időszak.

„Tudunk az orosz klub érdeklődéséről, az ottani illetékesek jelezték, hogy tárgyalni fognak a PSV-vel Balázsról, de hogy a tárgyalás megtörtént, s hogy bármilyen megállapodás létrejött volna közöttük, arról nem tudunk” – nyilatkozta az MTI-nek Fülöp Ferenc, a Dzsudzsák ügyeit intéző Stars and Friends menedzseriroda társtulajdonosa. A játékosügynök hozzátette, elsőként mindig a két érintett klub tárgyal egymással, s ha megegyeznek, akkor kerül a játékos és menedzsere a „képbe”.

A Szport Ekszpressz emlékeztetett arra, hogy Dzsudzsák 2007 óta a PSV játékosa, s ez idő alatt 57 gólt lőtt 155 mérkőzésen. Többször is a hónap játékosának választották Hollandiában, s az élen végzett a „kanadai listán”, azaz a gólok és a gólpasszok összesítése alapján. Emellett rendszeresen meghívják a magyar válogatottba – írta szerdán honlapján az orosz sportlap.

A Mahacskala legnagyobb sztárja jelenleg a brazil Roberto Carlos.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.