Szállodafejlesztés Miskolctapolcán

Egy valamikori hatszobás panzióból az év végére 34 szobás, négycsillagos szálloda lesz a miskolctapolcai Bástya Wellness Hotel, a beruházás összköltsége meghaladja a félmilliárd forintot – közölte a hotelt üzemeltető Bihari és Társai Kft. ügyvezetője, Bihari András sajtótájékoztatón hétfőn.

MNO
2011. 05. 16. 12:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A panziót 1991-ben nyitották meg az üdülőövezet központjában, időközben fejlesztették, a mostani beruházással válik négycsillagos wellnesshotellé a létesítmény – közölte a tulajdonos. Elmondta: az 564 millió forintos beruházáshoz hazai és uniós pályázaton 227 millió forintot nyertek, a többit saját erőből és banki hitelből teremtették elő. A 12 szobával és 250 férőhelyes konferenciateremmel bővülő új épületszárnyat ez év végén adják át.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.