Szávay feladta

<span id="ctl05_lbLead">Szávay Ágnes feladta a kazah Galina Voszkobojeva elleni elsőkörös mérkőzését a 618 ezer dollár összdíjazású brüsszeli női tenisztorna keddi játéknapján.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/783876" target="_blank"><strong>• Törött gerinc: jó tudni végre, mi állt a háttérben + Képek </strong></a></span>

MNO
2011. 05. 17. 13:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A keddi találkozón – a torna honlapja szerint – Szávay még 2:1-re vezetett úgy, hogy egyszer elvette ellenfele adogatását, ám ezt követően sorozatban négy játékot veszített, amikor jelezte: nem tudja folytatni a meccset.

A ranglistán 291. Voszkobojeva a következő körben, a nyolc közé jutásért a második helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjovával találkozik.

Eredmény:
1. forduló (a 16 közé jutásért):
Voszkobojeva (kazah)–SZÁVAY 5:2-nél a magyar versenyző feladta.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.