Tanácsadó iroda nyílt Gyöngyöspatán

Jogi, szociális, családi, munkaügyi, oktatási és áldozatvédelmi kérdésekben ad segítséget az állampolgároknak az a tanácsadó iroda, amelyet a Heves Megyei Kormányhivatal nyitott szerdán Gyöngyöspatán – tájékoztatta a kormányhivatalt vezető kormánymegbízott szerdán.

MNO
2011. 05. 18. 18:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyi művelődési házban működő intézmény szolgáltatásait a település minden lakosa igénybe veheti; a kormányhivatal munkatársait pszichológus, pszichopedagógus, konfliktuskezelő szakember és szociális munkás is segíti – közölte Horváth László.

Mint elmondta, az irodában hetente egy alkalommal, szerdánként, előre meghirdetett időpontban várják a helyieket, akik telefonon vagy személyesen jelentkezhetnek be a gyöngyöspatai önkormányzatnál. Az érdeklődők első alkalommal jogi és szociális problémákkal fordulhattak a Heves Megyei Kormányhivatal munkatársaihoz – tette hozzá Horváth László.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.