Távozniuk kellett a sajtóbeszélgetésről

Távozásra szólították fel Bereczki Csabát, a Magyar Mozgókép Közalapítvány (MMKA) nemzetközi igazgatóját és Kálomista Gábort, a Magyar Producerek Szövetségének elnökét kedden a 2012-ben induló Budapest International Film Festival (BIFF) elnevezésű nemzetközi filmes mustráról rendezett sajtóbeszélgetés kezdetén a 64. Cannes-i Filmfesztiválon.

MNO
2011. 05. 17. 20:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A zártkörű, ültetéses szakmai kerekasztalt a fesztivált életre hívó Magyar Audiovizuális Producerek Szövetsége (MAPSZ) megbízásából a Screen International filmes folyóirat szervezte. A rendezvényre – amelyen a MAPSZ vezetőin kívül jelen volt Szőcs Géza, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kultúráért felelős államtitkára, valamint Bokor Attila, a minisztérium filmes főosztályának vezetője is – hét külföldi szervezet, illetve sajtóorgánum, valamint három magyar újságíró kapott írásban meghívót.

A helyszínen megjelent Bereczki Csaba és Kálomista Gábor is, a szervezők azonban arra hivatkozva, hogy privát rendezvényt tartanak, távozásra szólították fel a két szakmai vezetőt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.