Teherautó gázolta el a 80 éves férfit

Súlyos sérüléseket szenvedett egy 80 éves férfi, akit egy teherautó gázolt el hétfőn kora délután Szentendre belterületén – közölte a rendőrség és a mentőszolgálat az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 16. 13:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elütött idős férfit a mentők ügyeletesének információja szerint súlyos állapotban mentőhelikopterrel szállították a fővárosi Honvéd Kórházba. A teherautó a Bükkös part egyik kapubejárójából tolatott ki, sofőrje a jármű holtterében nem vette észre az idős férfit. A baleset miatt a Szentendrén áthaladó 11-es főút érintett szakaszán – ahová a helikopter leszállt – félpályán haladt a forgalom, de az utat azóta megnyitották – mondta Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.